• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Na de vakantie weer aan het werk

20 August 2019

Weerzien collega’s

Je kent dat wel, het einde van de vakantie is in zicht en weer terug aan het werk. Verhalen over de vakanties delen met je collega’s onder het genot van een bakje koffie. Verre luxe oorden, of back to basic de natuur in, dicht bij huis of zonvakanties met vliegtuig voor elk wat wils. Iedereen heeft andere wensen of behoeften dus krijg je uiteenlopende verhalen. Wat de één fantastisch vindt, vind de ander maar niks, gelukkig maar, want anders zat iedereen op dezelfde plek.

Aan de slag

Na alle verhalen aangehoord te hebben zoek je je werkplek op en je gaat weer aan de slag.
Met een kantoorbaan kruip je weer achter je bureau, zet de computer aan en neemt nog een slok koffie uit je eigen mok. Onder je muis, een zelfontworpen muismat met kalender en je beseft dat  we alweer over de helft van het jaar zijn. Het is druk, de tijd vliegt en je vakantie herinnering vervaagt naar de achtergrond. Je zit zo alweer in het dagelijkse ritme, maar hoe fijn de vakantie ook was, structuur en ritme is ook wel weer lekker!

Opruimen

Voor je het weet is het 17.00 uur en ruim je je boeltje alweer op. Pen, potlood en liniaal in de pennenbak met kalender, alles op zijn plek, de kubushouder en de rekenmachine nog even recht neerleggen, je koffiemok opruimen en je bureau is weer klaar voor de volgende dag..