• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene bekers

1-12 van 44

Aflopend sorteren
Pagina

Eco Groene bekers

Bij degroeneartikelenshop hebben wij een groot assortiment aan groene bekers. Bedrukte mokken zijn erg populair om weg te geven als relatiegeschenk. Een groene mok met opdruk is een veelgevraagd reclameartikel bij degroeneartikelenshop. Het staat natuurlijk heel erg mooi en professioneel om een klant een kop koffie te geven in een beker met het logo van uw bedrijf.

Wilt u uw mokken laten bedrukken?

Dan bent u bij degroeneartikelenshop aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kies bijvoorbeeld voor gekleurde groene bekers die u kunt bedrukken, speciale bekers die extra goedkoop zijn, thermosbekers om dranken warm te houden, karaffen om water op tafel te kunnen zetten, en nog veel meer. Deze producten zijn zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar tegen gunstige prijzen en onder aantrekkelijke voorwaarden.

We hebben bekers gemaakt van bamboevezel, kunststof drinkbekers, zamzam geïsoleerde drinkbekers en nog veel meer in ons assortiment! Naast het feit dat de bekers de kleur groen hebben zijn ze ook gemaakt van ecologische materialen. In onze bekers kunnen zowel warme als koude dranken gedronken worden.

U kunt de mokken weggeven als relatiegeschenk, maar ook op beurzen en evenementen scoren de mokken en groene bekers heel erg hoog. Wij hebben in ons assortiment ook mokken met een lepelhouder. Iedereen kan slagen in degroeneartikelenshop!

Het assortiment aan relatiegeschenken van degroeneartikelenshop is zeer uitgebreid.

Wij bieden alles; van gangbare en goedkope relatiegeschenken tot een luxe, werkelijk origineel relatiegeschenk dat u uitdeelt aan uw trouwe klanten. Bekijkt u dus ons assortiment en kies de producten waarmee u uw relaties echt blij maakt. Degroeneartikelenshop is uw partner voor elk relatiegeschenk dat u zoekt.