• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene bidons - groene drinkflessen

Groene bidons en drinkflessen

Wij van de groeneartikelenshop hebben een groot assortiment aan bidons. Bidons kunnen overal makkelijk mee naar toe genomen worden en is ideaal om te laten bedrukken. Laat uw bidon met naam of logo bedrukken in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Wij van degroeneartikelenshop willen u graag helpen bij hem maken van de juiste keuze.

Bij degroeneartikelenshop zijn er veel verschillende drinkflessen en bidons te bestellen.

Zo zijn er drinkflessen in verschillende kleuren en materialen, kunststof tot aluminium. Ook leveren wij waterflessen met een karabijnhaak. Deze zijn voor de extreme sporters die niet de mogelijkheid hebben om continu de fles vast te houden. Ook zijn er drinkflessen met een smaak gevend filter waar u fruit in kunt doen om zo, voor de afwisseling, water met een smaakje te kunnen maken

U kunt met het bedrukken van bidons profiteren van een extra groot bereik.

Bidons nemen mensen mee naar buiten tijdens bijvoorbeeld het hardlopen of een andere sportactiviteit. Wij van degroeneartikelenshop hebben bidons die lang mee gaan, waardoor uw logo nog langer in zicht blijft bij de klant.

Met de bedrukte bidons van degroeneartikelenshop neemt u handig en makkelijk water of een sportdrank mee op de fiets of naar de training. Water drinken is heel erg belangrijk en wordt vaak door de mens vergeten. Fietsers verliezen veel vocht, zekers tijdens lange zomertochten. U als bedrijf of klant kan hier makkelijk op inspelen door bijvoorbeeld te zorgen dat er alle wielrenners een gratis bidon krijgen bedrukt met uw logo.

De bedrukte bidons zijn bijna niet weg te denken in de sportschool.

Bijna iedereen heeft er eentje mee in de sporttas. Ook buiten de sportschool zijn er heel veel mensen die een bidon gebruiken. Wij van degroeneartikelenshop hebben opvallende bidons waardoor mensen uw logo en bedrijf meteen zullen herkennen. U kunt de bidons ook laten bedrukken met de naam van de sportschool. Mocht u er niet uit komen, kunnen wij u altijd van dienst zijn om er samen voor te zorgen dat de bidons gemaakt worden naar uw wensen.

Andere activiteiten

Naast het feit dat de bedrukte bidons in de sportschool het heel goed doen, kunnen ze bij andere activiteiten ook goed gebruikt worden. Bedrukte bidons zijn bijvoorbeeld leuk om weg te geven tijdens een marathon, beurzen, op school of andere open dagen. De bedrukte bidons hebben geen bepaalde doelgroep waardoor het voor jong en oud handig ingebruik is! Er zijn heel veel ideeën en mogelijkheden als het gaat om het bedrukken van de fles bij degroeneartikelenshop. Kortom; er is heel veel mogelijk betreft het bedrukken van artikelen.

Contact

Heeft u nog meer vragen over het bedrukken van groene bidons? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 074- 76 00 490 op werkdagen zijn wij open van 08:30 tot 17:00 uur. Wij zien uw offerte of bestelling graag tegemoet!