• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene strandartikelen

Groene strandartikelen

Wij kunnen u bijna alles leveren. Zo hebben wij ook een ruim aanbod strandartikelen. Zoals groene strandballen, groene strandmat en stoelen en groene strandspeeltjes. Achter het weggeven van bedrukte relatiegeschenken zit natuurlijk ook een commerciële gedachte. Wanneer u strandartikelen laat bedrukken met een eigen ontwerp, zet u uw bedrijf extra in de schijnwerpers. Het strand is bij uitstek de plek waar op een zomerse dag enorm veel mensen komen.

Laat uw strandballen of frisbees bedrukken met uw bedrijfsnaam, dan is dit natuurlijk de perfecte manier om meer zichtbaarheid te creëren. Soms zijn mensen zich niet eens bewust van het feit dat ze uw bedrijfsnaam tegenkomen, maar zonder dat ze het doorhebben blijft het in hun hoofd zitten. En dat is precies wat u als ondernemer wilt bereiken.

Daarnaast is het weggeven van leuke strandartikelen ook een goede manier om uw waardering te uiten naar uw partners en personeel. Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen, en als het ook nog een cadeau is wat ze in de praktijk ook daadwerkelijk gaan gebruiken, vangt u twee vliegen in een klap.