• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

ECO Balpennen

1-12 van 40

Pagina
Aflopend sorteren

1-12 van 40

Pagina
Aflopend sorteren

ECO balpennen van degroeneartikelenshop

Groene ECO balpennen, ook wel groene pennen genoemd van degroeneartikelenshop zijn de juiste keuze voor uw bedrijf. Pennen laten bedrukken voor een open dag of intern gebruik. Een groene pen bedrukken met uw logo, website of bedrijfsgegevens is een goede manier om uw bedrijf of merk in de kijker te zetten. Als u uw pen laat bedrukken met uw logo bent u direct herkenbaar bij de consument die op dat moment uw pen gebruikt. Er is ook een derde optie die vaak bij ons gebruikt wordt en dat is door uw pen te laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, dan heeft iedereen uw bedrijfsgegevens direct bij de hand. En kunnen ze direct uw site opzoeken of bellen.

Onze pennen zijn gemaakt van grondstoffen die het milieu zo min mogelijk belasten. Wilt u uw naamsbekendheid vergroten door middel van een relatiegeschenk? dan zijn de groene pennen van degroeneartikelenshop.nl de ideale optie. Een simpele pen met een duidelijk logo voor een scherpe prijs.

Bedrukte pennen worden wereldwijd het meest verkocht als relatiegeschenk.

Ook al leven we nu in een digitaal tijdperk. Pennen zijn nog steeds een enorme musthave onder de kantoorartikelen. De meesten mensen kennen het wel, een tekort aan pennen. Er ligt nooit een pen in de buurt als je er eentje nodig hebt. Of uw collega ‘’leent’’ hem eventjes. Het is dan nooit gek om een overvloed aan pennen te hebben. En zeker niet als die pennen ook nog eens bedrukt zijn met uw logo.

We hebben de groene pennen in verschillende vormen en maten.

De groene pennen zijn goedkoop en snel leverbaar. We hebben in ons assortiment zakelijke vulpennen, nette fineliners, en comfortabele balpennen. U zult bij de groeneartikelenshop altijd een pen vinden die aan  u wensen voldoet.  Negentig procent van onze klanten kiest voor een logo of tekst op de pen.

Aan de groene ECO pennen kunnen we niet ontsnappen. Ze worden nog steeds heel veel gebruikt. Groene pennen zijn een van de goedkoopste en makkelijkste gadgets voor uw bedrijf. Dus waar wacht u nog op? We hebben balpennen, milieuvriendelijke pennen, bamboe pennen, touchscreen pennen.  In verschillende prijsklassen.