• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

ECO Tassen

25-36 van 77

Aflopend sorteren

ECO tassen

Bedrukte tassen zijn op dit moment heel erg populair. Zoals bedrukte draagtassen, bedrukte papieren tassen of bedrukte boodschappentassen. Bij degroenartikelenshop hoeft u niet verder zoeken want wij hebben wat u nodig heeft. Bij ons kunt u altijd slagen. Wij hebben in ons assortiment meer dan 100 soorten tassen; er is dus genoeg keuze bij degroeneartikelenshop.

Degroeneartikelenshop heeft een groot assortiment Eco tassen.

Het voordeel van een Eco tas is, is dat het gemaakt is van gerecyclede of duurzame materialen. U bent dan bezig met het milieu en tegelijkertijd met onze volgende generatie. Zo worden de materialen waar de Eco tassen van gemaakt is, herbruikt. Genoeg redenen om uw tas te bestellen bij degroeneartikelenshop.

Bedrukte tassen met uw eigen logo?

 Uw eigen ontwerp, speciaal op maat gemaakt door ons voor uw bedrijf of bijvoorbeeld een beurs? Wij helpen u graag aan een relatiegeschenk die uw klanten of relaties niet meer zullen vergeten. U kunt bij ons ook een goodiebag laten bedrukken; zo is uw logo altijd zichtbaar voor de klant en de tas kunt u vullen met andere bedrukte artikelen. U kunt ook pennen, boekjes en bijvoorbeeld aanstekers laten bedrukken en dit in de goodiebag doen. Hier hebben wij een aparte categorie voor in de groeneartikelenshop.

Wij van degroeneartikelenshop hebben tassen in verschillenden kleuren en formaten.

Zoals tassen in de maten small, medium, large en extra large. We hebben draagtassen met verschillende inhouden. De tassen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren maar ook in oranje, blauw, groen en nog veel meer kleuren!

Papieren geschenktassen zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf 0,25 per stuk. Hoe meer u bij ons bestelt des te groter de korting wordt en hoe meer u dus bespaart. Onder elk artikel hebben wij een prijzenschema waar u precies kunt zien hoeveel een per gewenst aantal kost. Alle prijzen zijn in Euro, inclusief eventuele thuiskopieheffing en exclusief verzendkosten en BTW.

Het bedrukken van artikelen is onze specialiteit

Daarom bent u altijd verzekerd van een goed en betrouwbaar eindresultaat. U kunt uw logo uploaden en de tas selecteren waar u het logo op wilt hebben. Wanneer u tevreden bent, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij willen u graag alle service bieden want wij weten hoe belangrijk het is om uw promotiemateriaal voor elkaar te hebben. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Wanneer uw bestelling is geplaatst bij degroenartikelenshop, wordt deze altijd zo snel mogelijk geleverd. Wanneer u te maken heeft met een deadline of spoedlevering willen wij dat graag weten, zodat we samen kunnen kijken naar een eventuele snellere productie en/of aflevering.