• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

ECO Kleurpotloden

11 Items

Aflopend sorteren

11 Items

Aflopend sorteren

ECO kleurpotloden bedrukken

Naast pennen zijn ook potloden onmisbaar op ieder kantoor. Met een potlood maakt u een snelle en uitwisbare notitie of tekening. Bij elke notitie die uw relatie maakt worden ze herinnerd aan uw logo. Ook als promotiemateriaal doen de kleurpotloden of potloden sets het heel erg goed.

De ECO potloden van degroenartikelenshop worden niet alleen door kinderen, maar ook onder de volwassenen gebruikt. ECO kleurpotloden zijn een leuk idee als promotiemateriaal of als geschenk op beurzen, evenementen en open dagen. Door de kleurpotloden met uw naam of logo te laten bedrukken bent u altijd verzekerd van een groot bereik onder uw zaken partners. De potloden van degroenartikelenshop passen overal thuis. Bijvoorbeeld leuk om uit te delen in het onderwijs, horeca of de bouw. We hebben de potloden in alle soorten en maten. Bij ons bent u in ieder geval op het juiste adres.

De ECO potloden kunnen handig zijn voor uw relatie, maar de kinderen van uw relatie hebben er het meeste profijt van.

Wij van de groeneartikelenshop hebben meer dan 10 soorten potloden. Van waskrijtpotloden, koker met potloden, tot potloden sets. U kunt op de koker dan uw bedrijfsnaam of tekst laten bedrukken. Een bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Kleurpotloden kunnen lang mee gaan, en worden ook leuk ontvangen als geschenk omdat het iets is waar je wat aan hebt.

Voor horecabedrijven is het ideaal om kleurpotloden in kokers te laten bedrukken met hun naam.

Deze kokers kunnen ze dan mee geven aan hun gasten, zodat de kinderen wat te kleuren hebben terwijl ze op het eten moeten wachten. Zo blijft de naam van uw horeca bedrijf ook thuis nog in beeld.  Zodra u weet hoeveel potloden u wilt bestellen, kunnen wij verder gaan met de drukproef. Na betaling en akkoord drukproef nemen wij uw bestelling in behandeling. Ook voor een spontane promotie actie kunnen wij in overleg ervoor zorgen dat u de potloden tijdig in huis hebt. Ondanks dat de potloden best een eenvoudig geschenk is, zijn de mogelijkheden breder dan u denkt.

We hebben geschenksets van potloden waaraan meerdere potloden zijn toegevoegd in een koker. We hebben de kokers ook in verschillende kleuren zoals roze, blauw, oranje en nog veel meer. Heeft u toch liever geen kleurpotloden? Kijk dan eens naar onze luxe of goedkope pennen om te laten bedrukken. Kortom een origineel relatiegeschenk voor ieder doelgroep!