• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

ECO Notitieblokken

1-12 van 55

Aflopend sorteren

1-12 van 55

Aflopend sorteren

ECO notitieblokken

 Hoewel we in een digitaal tijdperk leven, zijn notitieblokken nog steeds onmisbaar. Loop een willekeurig kantoor binnen en op veel bureaus ziet u een notitieboekje liggen. En de mensen die geen notitieblok op hun bureau hebben? Die zouden er vaak best eentje willen. Notitieblokken zijn daarom uitermate handige en goedkope relatiegeschenken. Bij de groeneartikelenshop hebben wij een groot assortiment aan notitieblokken.

Notitieblokken zijn altijd bruikbaar in het dagelijks leven

Of u nu een notitieboekje op A6 formaat gebruikt om uw belafspraken te noteren of een groot en luxe notitieboek op A5 formaat heeft om aantekeningen te maken tijdens vergaderingen: dit soort handige schrijfblokken komen altijd van pas. En zo denken uw zakelijke relaties er waarschijnlijk ook over. Wacht u dus niet langer !

Notitieblokken zijn daarom niet alleen zeer handige relatiegeschenken, maar hebben nog een bijkomend voordeel: het zijn ook nog eens zeer goedkope relatiegeschenken. En zoals bij al onze bedrukte relatiegeschenken het geval is, bent u bij Degroeneartikelenshop verzekerd van hele voordelige prijzen. Dat maakt notitieblokken bestellen in onze webshop nu wel heel aantrekkelijk!

Origineel relatiegeschenk

Bent u niet in de markt voor een origineel relatiegeschenk zoals een notepad, notitieblok of notitieboekje? Geen nood, want ons brede assortiment bevat nog vele andere relatiegeschenken zoals boekenleggers, rekenmachines, kaarthouders en leeslampjes. Welk relatiegeschenk u ook zoekt, in onze uitgebreide winkel weet u altijd zeker dat u slaagt.

Wanneer u uw zakenrelatie een notitieboekje schenkt, is de kans groot dat uw cadeau dagelijks wordt gebruikt. Elke dag weer komt het notitieblok onder de ogen van de ontvanger. Uw notitieblokken bedrukken is dan ook zeer aan te bevelen. Op deze manier komen uw relaties dagelijks in contact met uw merknaam, wat een zeer efficiënte vorm van reclame is.

Reclame-instrument

Want zeg nu zelf: welk ander reclame-instrument biedt zoveel contactmomenten met de ontvanger tegen zulke lage kosten? DeReklameshop kan uw notitieblokken bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Heeft u speciale wensen op het gebied van relatiegeschenken? De mogelijkheden in onze webwinkel zijn legio en indien gewenst lichten wij deze graag uitgebreid toe.

Niet alleen de grootte van de notitieblokken die wij aanbieden is uiteenlopend, ook de soorten notitieboeken zijn zeer divers. Wilt u een notitieboek met harde kaft of toch een klein notitieboekje met balpen? Welke keuze u ook maakt, wij adviseren u absoluut te kiezen voor een relatiegeschenk met opdruk.

 Contact

Alle bedrukte notitieblokken bij degroeneartikelenshop zijn van zeer goede kwaliteit en gaan hierdoor lange tijd mee. Ook bent u bij al onze relatiegeschenken verzekerd van zeer gunstige leveringsvoorwaarden. Heeft u vragen over onze schrijfblokken of wilt u een offerte op maat aanvragen? Laat het ons weten via info@dedegroeneartikelenshop.nl of bel naar 074 – 76 00 490.