• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Overige duurzame ECO producten

1-12 van 51

Aflopend sorteren

1-12 van 51

Aflopend sorteren

Overige duurzame ECO producten

Bij degroeneartikelenshop hebben wij een breed assortiment aan overige duurzame ECO producten. Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij u hoog in het vaandel? Dan bent u samen met andere ondernemers bewust en heel erg goed bezig! Wij van degroenartikelenshop willen daar ook zoveel mogelijk een steentje aan bij dragen. Waarom Eco producten? Het is beter voor de natuur en uiteindelijk ook voor ons en onze volgende generatie.

We hebben allemaal verschillende producten in deze categorie staan die iets met elkaar gemeen hebben.

Niet alleen de kleur groen, maar ook het begrip groen; dat staat voor ecologisch. Dit begrip komt vaak voor in de context van duurzaam leven. Zoals Eco markeerstiften, waskrijt, Eco memo blaadjes, puzzels en nog veel meer! Ecologische producten vinden, is op dit moment heel erg lastig. Maar met behulp van onze collega’s kunt u bij degroeneartikelenshop altijd slagen! De Eco potloden in ons assortiment worden bedrukt door middel van tampondruk. Uiteraard hebben wij ook andere bedrukkingsmogelijkheden zoals zeefdruk of transferdruk. Bij elk artikel in de groeneartikelenshop staat erbij vermeld of het bedrukt kan worden, en ook met welke bedrukkingstechniek.

U wilt graag een relatiegeschenk of kleine attentie geven aan uw relaties of zakenpartners?

Dan bent u bij de groeneartikelenshop aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Bijna alles is bij ons bedrukbaar met uw logo of een andere tekst. Wij behandelen uw offertes en bestellingen binnen 1 werkdag. We vinden het belangrijk om eerlijk te zijn tegen onze klanten en tegen onszelf daarom komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

De minimale afname onbedrukt is bij degroeneartikelenshop 10 stuks.

Voor bedrukte artikelen geldt er een minimale afname van 50 stuks (per artikel). Van sommige artikelen is de minimale afname zelfs meer. Daarom hebben wij op onze website een handige rekenmodule die u zelf thuis kunt gebruiken om de prijs van een product uit te rekenen. Als u op een artikel klikt, verschijnt rechts in het scherm een groen kader. Door aantallen aan te passen, kleur, onbedrukt of bedrukt, wijzigt de prijs. Verder zijn  al onze prijzen exclusief verzend- en handlingskosten en 21% BTW. De verzendkosten informatie vindt u onderaan in onze shop vermeld, bij ‘levertermijnen’