• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene bureau accessoires

1-12 van 26

Aflopend sorteren
Pagina

Bureau accessoires

Leuke bureau accessoires zijn als zakelijke relatiegeschenken altijd een goed idee. Ook als cadeau voor iemand met een kantoorbaan zijn deze artikelen een leuk geschenk. U kent hierbij bijvoorbeeld denken aan een fotolijst met foto van het gezin. DeReklameshop is uw adres voor leuke en nuttige bureau accessoires. Al de artikelen in deze categorie kunnen wij bedrukken. Zo kunt u goedkoop en  effectief reclame maken.

Kijkt u gerust eens rond in deze categorie. U vindt hier zowel leuke en goedkope relatiegeschenken, als meer exclusieve bureau accessoires met een fraai design. Vindt u hier niet de accessoires die u zoekt, dan slaagt u misschien wel in de overige subcategorieën van onze categorie Kantoor. Zo vindt u daar bijvoorbeeld linialen, notitieblokken, rekenmachines en kalenders.

Diverse mooie bureauklokken en weerstations

Bureauklokken zijn handige en mooie bureau accessoires. Ondanks dat mensen die aan een computer werken ook op hun beeldscherm de tijd kunnen lezen, blijven bureauklokken gewilde bureau accessoires. DeReklameshop biedt bureau accessoires met mooi design, ook als het gaat om bureauklokken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige mahoniehouten analoge bureauklok?

Ook weerstations vormen populaire en leuke bureau accessoires. Het is voor uw relaties leuk om te zien wat voor weer het buiten is. U kunt bij DeReklameshop kiezen uit diverse modellen weerstations. Wij hebben bijvoorbeeld ook een veelzijdig en origineel relatiegeschenk dat zowel dienst doet als klok, alarm, weerstation en pennenhouder.

Divers aanbod aan handige en leuke bureau accessoires

Naast bureauklokken, wandklokken en weerstations biedt DeReklameshop nog een groot en divers aanbod aan overige bureau accessoires. Wij hebben onder andere goedkope relatiegeschenken als een foto- of memoclip, een kunststof pen in een houder of clips in een doosje. U kunt deze artikelen laten bedrukken met naam of met logo, zodat ze tevens kunnen functioneren als reclamemiddel.

In deze categorie vindt u ook meer exclusieve bureau accessoires die qua design zeer fraai en stijlvol ogen. We noemden op dat gebied al kwalitatief uitstekende weerstations en klokken. U kunt ook denken aan een mooie multifunctionele balpen, die tevens een LED lampje, laserpointer en touchscreen pen bevat. Kortom, bij DeReklameshop vindt u de bureau accessoires die u zoekt.

Diverse mogelijkheden tot bedrukking van bureau accessoires

Vanwege het feit dat de vorm van de verschillende bureau accessoires nogal kan variëren, verschillen de mogelijkheden tot bedrukking ook van product tot product. Al onze relatiegeschenken kunnen bedrukt worden, maar de plaats en maximale grootte van de bedrukking kunnen verschillen. Heeft u vragen over het bedrukken van een bepaald relatiegeschenk, neemt u dan contact met ons op.

De kosten van het bedrukken kunnen ook variëren. Dit hangt onder andere af van het aantal kleuren van de bedrukking. Heeft u bijzondere wensen op dit vlak, laat ons dit dan weten. Indien enigszins mogelijk komen wij u graag tegemoet in het vervullen van uw wensen. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u ons benaderen.

Gunstige prijzen voor onze relatiegeschenken

DeReklameshop biedt haar relatiegeschenken aan tegen aantrekkelijke prijzen, die tevens lager worden naarmate u meer exemplaren van een artikel bestelt. Wij hanteren klantvriendelijke bestelvoorwaarden en kunnen uw bedrukte relatiegeschenken op korte termijn leveren. DeReklameshop is uw ideale partner voor bedrukte bureau accessoires!