• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Overige groene kantoorartikelen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Overige kantoorartikelen

Bij DeReklameshop treft u een enorm assortiment aan, waarbij er altijd wel iets van uw gading tussen zit om aan uw gewaardeerde zakenrelaties te schenken. Mocht u toch moeite hebben om een origineel relatiegeschenk te vinden, dan raden wij aan om eens een kijkje te nemen op onze site in de categorie ‘Kantoor’.

Bij DeReklameshop treft u goedkope kantoorartikelen aan, de goedkoopste kantoorartikelen die u zult vinden in de relatiegeschenkenbranche! Onze goedkoopste kantoorartikelen online hebben een inkoopprijs vanaf slechts 15 cent per stuk. Een voorbeeld hiervan is de avant-knijper, een degelijk ogende grote wasknijper waarmee uw zakenrelatie rondslingerende documenten kan bundelen.

Goedkope kantoorartikelen: van etui tot bureauset

Wie iets dieper in de buidel tast voor de aankoop van zijn kantoorartikelen online, heeft een nog veel ruimere keuze in onze rubriek ‘overige kantoorartikelen’. Zo hebben wij uiteenlopende goedkope relatiegeschenken in ons assortiment, variërend van een etui met penhouder tot een handige map om uw visitekaartjes in op te bergen. Ook een leuk idee voor op het bureau van uw zakenrelatie: een duurzaam ogende bureauset van jute en katoen.

Uiteraard kan DeReklameshop al deze overige kantoorartikelen voor u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, eventueel met foto of bedrijfslogo. Deze bedrukking kunt u heel gemakkelijk naar ons sturen. Wij zorgen er vervolgens dat uw gewenste afdruk op professionele wijze op uw kantoorartikelen wordt afgedrukt. Mocht u nog vragen hebben over onze goedkope kantoorartikelen met opdruk staan wij u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hoe meer inkopen, hoe goedkoper!

Als u bij ons grotere aantallen artikelen als een bureauset, etui of visitekaartjesmap inkoopt, neemt de stuksprijs af naarmate de oplage toeneemt. De prijsniveaus staan duidelijk weergegeven bij elk product op onze site. Ook op het gebied van bedrukking van de goedkope kantoorartikelen kunnen wij u een gunstige prijs aanbieden. Dit maakt het mogelijk om tegen relatief lage kosten veel van uw zakenrelaties blij te maken met kantoorartikelen waar uw naam of logo op staat.

Als u in plaats van goedkope kantoorartikelen online liever een ander relatiegeschenk wil weggeven, kijk dan nog even naar de talloze overige artikelen die u vindt op onze site. Wij hebben van alles in ons aanbod, variërend van tassen tot sleutelhangers tot zonnebrillen. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u voor bedrukte of onbedrukte relatiegeschenken gaat.

DeReklameshop

DeReklameshop biedt u zeer scherpe prijzen en levert in heel Nederland en België. Wilt u relatiegeschenken bij ons bestellen? Geef uw specifieke wensen door en wij sturen u per omgaande een digitale offerte. Verzending of afhalen is mogelijk na uw akkoordbevinding van de drukproef. DeReklameshop is uw veelzijdige leverancier van bedrukte relatiegeschenken!