• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Houten groene schrijfwaren

10 Items

Aflopend sorteren

10 Items

Aflopend sorteren

Houten schrijfwaren

Een unieke en opvallende manier van reclame maken kan door het gebruik van houten schrijfwaren. Vindt u normale pennen te standaard? Wilt u dat uw reclamemateriaal opvalt, maar toch gebruik maken van de voordelen die pennen als reclamemateriaal kunnen bieden? Dan kunt u kiezen voor het inzetten van houten schrijfwaren. Zeg nou zelf, hoeveel kunststoffen pennen heeft u al op uw bureau, in uw tas of elders in uw huis liggen en hoeveel houten schrijfwaren liggen daarbij? Juist, houten schrijfwaren zijn uniek en bieden u daardoor vele voordelen. DeReklameshop heeft grote keuze in houten schrijfwaren, dus bij ons bent u aan het goede adres!

Opvallen met houten schrijfwaren

De houten schrijfwaren vallen extra op vanwege hun unieke uiterlijk. Op deze manier kunt u gebruik blijven maken van de voordelen die pennen hebben als reclame materiaal, maar dan met een unieke twist. De houten schrijfwaren worden net als andere pennen gebruikt door uw potentiële klanten, waardoor deze in omloop blijven in plaats van dat ze worden weggegooid na het verspreiden. Dit vergroot de kans dat de klant voor u kiest wanneer deze een product of dienst nodig heeft die u aanbiedt. Een extra voordeel van houten schrijfwaren is dat deze nog meer zullen opvallen tussen alle kunststof pennen en metalen pennen die iedereen al in huis heeft liggen.

Een duurzaam imago met houten schrijfwaren

De houten schrijfwaren zijn vaak van duurzame materialen gemaakt, bijvoorbeeld van gerecycled materiaal of biologisch afbreekbare stoffen. Dit betekend niet dat de houten schrijfwaren daardoor ook duur zijn, want de houten schrijfwaren zijn al verkrijgbaar vanaf 14 eurocent!

Het gebruik van houten schrijfwaren kan een duurzaam imago van uw bedrijf vergroten of veroorzaken. Wilt u graag gezien worden als verantwoord bedrijf met oog voor milieu en duurzame producten? Dan kunnen houten schrijfwaren als reclamemateriaal u daarbij helpen. Waar andere reclamemiddelen wellicht een minder duurzaam imago hebben, zullen de houten schrijfwaren snel herkend worden als maatschappelijk verantwoord en kan dit imago worden gezien als een kenmerk van uw bedrijf.

Van bamboe tot karton

Met een groot assortiment houten schrijfwaren bij DeReklameshop heeft u veel keuze. Kiest u voor houten schrijfwaren gemaakt van bamboe, karton of hout? Met een draai of drukmechanisme? Maakt u uw houten schrijfwaren multifunctioneel door houten schrijfwaren te kiezen met een touch tip of heeft u liever minimalistische houten schrijfwaren? Bij DeReklameshop heeft u veel keuze in houten schrijfwaren, waardoor er altijd wel één is die precies past bij uw wensen en de stijl van uw bedrijf. Het uitdelen van houten schrijfwaren is een effectieve manier van reclame maken, zonder dat u daar grote hoeveelheden geld in moet investeren. U kunt de houten schrijfwaren in verschillende hoeveelheden bestellen bij DeReklameshop, waardoor u voor zowel kleinere aantallen als grote hoeveelheden houten schrijfwaren bij ons aan het goede adres bent!

Hoe kiest u uw houten schrijfwaren?

Vindt u het lastig om een keuze te maken of wilt u graag hulp met een keuze die past bij uw budget, uw bedrijf en uw voorkeuren? Dan helpen onze specialisten u natuurlijk graag met het kiezen van houten schrijfwaren die aan uw wensen voldoen. Heeft u nog vragen over de houten schrijfwaren? Dan kunt u via 074 - 76 00 490 bellen met één van de medewerkers van DeReklameshop of mailen naar info@dereclameshop.nl