• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene Markeerstiften

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Markeerstiften

Het belangrijkste waar u naar moet kijken wanneer u op zoek bent naar reclamemateriaal is de doelgroep. Wat gebruiken mijn potentiële klanten en wat hebben ze nodig? Veel doelgroepen maken gebruik van markeerstiften, de meest voor de handliggende doelgroep hierbij is wellicht studenten, maar ook in vele andere doelgroepen worden markeerstiften gebruikt. Eigenlijk heeft iedereen wel eens markeerstiften nodig. Markeerstiften zijn ideaal voor uw reclamemateriaal, omdat potentiële klanten het gebruiken en bijna niemand een overschot aan markeerstiften heeft liggen!

Waarom markeerstiften als reclamemateriaal?

Eén van de belangrijkste aspecten van reclamemateriaal is de gebruiksvriendelijkheid. Heeft een klant jou materiaal niet nodig? Dan is de kans groot dat het materiaal in de prullenbak beland. Dit is niet het geval bij markeerstiften. Doordat uw doelgroep de markeerstiften gebruikt en deze dus nut hebben voor uw potentiële klanten, zullen de markeerstiften in omloop blijven en niet na korte tijd al worden weggegooid. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker meerdere malen met de naam of het logo van uw bedrijf in aanraking komt en daardoor vergroot de kans dat de gebruiker bij u diensten of producten gaat afnemen wanneer ze deze nodig hebben.

Markeerstiften zijn daarnaast een product dat nog niet zo veel gebruikt wordt als reclamemateriaal. Daarom hoeven uw markeerstiften nog niet de strijd aan te gaan met het reclamemateriaal dat de ontvanger van andere bedrijven heeft ontvangen. De markeerstiften onderscheiden zich daardoor van ander materiaal, zoals goedkope budgetpennen die een potentiële klant veel vaker ontvangt. De markeerstiften kunnen zich zo snel terugverdienen en zijn dus een slimme manier van reclame maken, zonder dat er veel in geïnvesteerd hoeft te worden. De markeerstiften zijn er namelijk al vanaf 19 eurocent.

Van gele vis tot kleurrijke driehoek

Bent u op zoek naar een specifieke kleur voor uw markeerstiften die past bij de stijl van uw bedrijf of wilt u graag een markeerstift met meerdere kleuren? Een aparte vorm, zoals een vis of een injectienaald, of juist een standaardmodel voor uw markeerstiften? Bij DeReklameshop kunt u vele verschillende soorten markeerstiften vinden! Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de markeerstiften passen bij uw stijl en vooral bij de stijl van uw bedrijf.

Markeerstiften zijn bij DeReklameshop al verkrijgbaar vanaf 19 eurocent en zijn er in verschillende kleuren zoals fel roze, geel, blauw, groen of oranje. Ook zijn er markeerstiften verkrijgbaar die meerdere kleuren bevatten. Daarnaast levert DeReklameshop ook multifunctionele markeerstiften, die bijvoorbeeld naast dat het markeerstiften zijn ook nog een balpen gedeelte of touch tip bevatten. Dit zorgt ervoor dat de kans extra groot is dat uw markeerstiften zullen worden gebruikt. Door het grote aanbod in markeerstiften, vindt u altijd wel de markeerstiften die bij u, uw bedrijfsstijl en uw budget passen!

Hulp nodig bij het kiezen van uw markeerstiften?

De medewerkers van DeReklameshop helpen u natuurlijk graag wanneer u moeite heeft met het kiezen van één van de markeerstiften. U kunt ons bereiken via een mail naar info@dereclameshop.nl of door te bellen naar 074 – 76 00 490. Natuurlijk kunt u ook met vragen over de markeerstiften bij ons terecht.