• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Meer kleuren groene pennen

1-12 van 38

Pagina
Aflopend sorteren

1-12 van 38

Pagina
Aflopend sorteren

Meer kleuren groene pennen

Pennen zijn al jaren niet meer weg te denken als reclamemateriaal. Ook bij Degroeneartikelenshop zijn de pennen één van de meest verkochte reclameartikelen. U kunt natuurlijk altijd kiezen voor goedkope budget pennen of voor houten schrijfwaren, maar u kunt uw pen ook multifunctioneel maken door meer kleuren pennen in te zetten als reclamemateriaal.

Het belangrijkste van reclamemateriaal is de bruikbaarheid voor de klant. Wanneer een klant uw reclameproduct gebruikt zal deze herhaald in aanraking komen met de naam van uw bedrijf. Daar kunt u natuurlijk kunststof pennen of metalen pennen voor gebruiken, maar wellicht zelfs nog beter meer kleuren pennen! Meer kleuren pennen kunnen namelijk op meer momenten gebruikt worden dan een pen die slechts in één kleur kan schrijven. Daardoor komt de potentiële klant nog vaker uw bedrijfsnaam tegen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Meer kleuren pennen zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, omdat de pennen dagelijks gebruikt worden, moeten ze tegen een stootje kunnen. Een ander voordeel van pennen als reclamemateriaal is dat het een relatief goedkope manier is van reclame maken. Pennen zijn niet duur, zeker wanneer het effect ervan wordt vergeleken met de effectiviteit van duurdere reclamemiddelen. Meer kleuren pennen kunnen zich dus sneller terug verdienen dan duurdere producten, zonder dat u daar grote investeringen voor hoeft te doen. De meer kleuren pennen zijn al verkrijgbaar vanaf 25 euro cent!