• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groen horloge

3 Items

Aflopend sorteren

3 Items

Aflopend sorteren

Een horloge bestellen bij degroeneartikelenshop?

Wilt u groene horloges bestellen bij de Groeneartikelenshop? Bekijk dan direct ons groen horloges! Bij de degroeneartikelenshop geniet u van een onwaarschijnlijk groot aanbod aan groene producten die u wel of niet kunt laten bedrukken met een naam of logo. Wat bedoelen we met bedrukken? Dat is helemaal aan u, maar bedrukking betreft over het algemeen bedrukking met de naam van bedrijven of een bepaald logo. Groene horloges zijn prachtige items. Ze worden in het zicht gedragen en lenen zich daarom goed als groen cadeau voor zakenrelaties. Groene horloges geven de tijd aan en kunnen ook als sieraad dienen.

  • De groene artikelens shop is voorzien van een uitgebreide zoekfilter
  • U kunt 24 uur per dag en zeven dagen in de week bij ons terecht
  • Schrijf u in voor de nieuwsbrief en houd ons groene assortiment in de gaten

Groen horloge laten bedrukken

Wilt u kiezen voor een groen horloge met bedrukking van een naam of logo dan kan dat! Wij vragen u het pdf van uw logo ons per e-mail te doen toekomen. Mochten wij tegen problemen aanlopen, dan kunnen wij u altijd verder helpen en een aangepast document opvragen. Voor een kwalitatieve bedrukking is het wel zaak dat u het juiste bestand aanlevert. Kiezen voor een mooi horloge is slechts een van de mogelijkheden die wij bij de groeneartikelenshop te bieden hebben. Bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen; ze bestellen allemaal bij de degroeneartikelenshop. Wij raden u aan om altijd even te controleren of u de juiste producten in het winkelwagentje heeft geplaatst. Wanneer u uw bestelling goed en wel heeft geplaatst gaan wij er direct mee aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van de bestelling die u heeft geplaatst.

Na de bevestiging

U heeft uw bestelling van een horloge succesvol geplaatst. Nu zal de degroeneartikelenshop uw bestelling gaan behandelen. Hierbij streven wij altijd naar een snelle afhandeling en dus een snelle levering van het groene horloge of een van de andere groene producten die u bij ons heeft besteld. U betaalt bij de groeneartikelenshop altijd vooraf en niet achteraf. De prijzen die u op onze website vindt zijn exclusief de verzendkosten. Deze verschillen namelijk per bestelling. Wij leveren onze producten in zowel Nederland als België en voor België rekenen wij meer verzendkosten dan voor zendingen binnen Nederland. Bij bedrukte artikelen kunt u een proefdruk laten maken. U kunt op basis van deze proefdruk bepalen of u een grotere oplage van het groene product wilt bestellen.