• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene spiegels

3 Items

Aflopend sorteren

3 Items

Aflopend sorteren

Spiegels

Bent u een beetje ijdel? Of bent u een vrouw en draagt u make-up? Dan hebt u vast en zeker wel behoefte aan een van onze handige spiegels. Sommige make-updoosjes bevatten al een spiegel maar als de make-up op is, dan gooit u het doosje vast weg. Dat is logisch maar nu hebt u geen spiegels meer. Is het dan ook niet een veel beter idee om standaard spiegels in uw handtasje te hebben zitten? Die mogelijkheid is er nu en wel door eens te gaan kijken op onze website, dereklameshop.nl. Daar vindt u namelijk diverse leuke en handige relatiegeschenken waaronder handige spiegels voor in een handtasje, kortom voor de dames. Want laten we wel wezen, er zijn niet erg veel mannen die rond gaan lopen met een spiegeltje. Al was het alleen al omdat ze over het algemeen geen make-up dragen. Daar bedoelen we verder niets mee natuurlijk. Maar wel van belang om te beseffen dat wanneer u deze spiegels gaat kopen, u ze niet slijt aan uw mannelijke personeel. Daar wordt natuurlijk helemaal niemand blij van. Gelukkig zijn wij van alle markten thuis en zult u in no time iets kunnen vinden voor alle werknemers binnen uw bedrijf.

Een mens kan niet zonder spiegels

Maar ook mannen kunnen natuurlijk niet zonderspiegels. U wilt immers uw gezicht kunnen verzorgen, uw haar in model kunnen brengen en ga zo maar door.  We zien ook vaak genoeg gebeuren dat dame haar make-up bijwerkt en haar partner voorzichtig over haar schouder meekijkt om te zien of zijn haar nog goed zit. Zo ziet u maar weer dat het gebruik van spiegels bij de mens zit ingebakken en we zijn er dan ook trots op dat we dit assortiment aan spiegels aan mogen bieden. Waar wacht u dan ook nog op? Kom snel eens een kijkje nemen op onze website, dan vindt u uiteraard onder het kopje “spiegels” het totale assortiment. Wat kunt u daar zoal vinden? Kijkt u dan eventjes naar het volgende, verre van complete lijstje:

  • Glamourspiegels
  • Zakspiegeltjes
  • Make-upspiegels
  • Of een spiegel met een borstel er aan die u kunt invouwen.

Onze spiegeltjes passen in elke damestas

U leest het, het assortiment liegt er niet om. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om de kat uit de boom te kijken, zeker niet als u van plan bent om in het groot te gaan bestellen. We geven u dan ook groot gelijk en we hopen dat u contact met ons opneemt als u nog vragen hebt over onze producten of onze service. Op de website vindt u ons telefoonnummer en ons e-mailadres. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Hengelo, Twente. Mocht u daar eens in de buurt zijn, kom dan gerust langs. Het is niet nodig om eerst een afspraak te maken en we zijn maar liefst 6 van de 7 dagen geopend. Voor de exacte tijden verwijzen we u wederom naar onze site. We hopen u dan ook snel eens te ontmoeten, de koffie zal voor u klaarstaan.