• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 250,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene badartikelen

11 Items

Aflopend sorteren

11 Items

Aflopend sorteren

Ruime keuze aan badartikelen van goede kwaliteit

Ons assortiment aan badartikelen is uitgebreid qua keuzemogelijkheden. Wij bieden allerlei bad textiel aan, van bijvoorbeeld het kwaliteitsmerk Sophie Muval. Als u deze groene badartikelen laat bedrukken, dan geeft u een nuttig en vooral mooi relatiegeschenk weg waardoor mensen aan u blijven denken.

De keuze in bad spullen is echter groter dan alleen bad textiel als washandjes en handdoeken. Ook badsets zijn bij ons verkrijgbaar, met bijvoorbeeld bodylotion, douchegel en een handdoekje. Voor een meer origineel relatiegeschenk kunt u ook bij Degroeneartikelenshop terecht. Denk daarbij aan een doucheradio met zuignap, een douche- of bad timer of een opblaasbaar bad kussen.

Onze badartikelen zijn te bedrukken

De badartikelen die u bij ons bestelt, kunt u laten bedrukken. Dit kan in één of meerdere kleuren. Badartikelen met uw logo zijn ideale relatiegeschenken. Iedereen vindt het prettig om te douchen of een bad te nemen. Als uw relaties deze badartikelen met uw logo gebruiken, associëren ze uw bedrijf met deze prettige ervaring.

Voorwaarde is dan wel dat de bedrukte badspullen van goede kwaliteit zijn. Gelukkig zit u ook op dat vlak goed bij Degroeneartikelenshop. Wij bieden relatiegeschenken binnen verschillende prijsklassen, maar ook onze goedkope relatiegeschenken zijn van een degelijke kwaliteit. Dit geldt tevens voor onze badspullen. Uw klanten zullen deze badartikelen met opdruk met veel plezier gebruiken.

Badartikelen in allerlei prijsklassen

Degroeneartikelenshop biedt badartikelen in allerlei prijsklassen. De goedkope relatiegeschenken kunt u breed weggeven en zullen door de goede kwaliteit toch met veel plezier gebruikt worden. De luxere en wat duurdere badartikelen vormen een origineel relatiegeschenk dat u kunt weggeven aan uw bijzondere klanten. Ook zouden zij een mooi onderdeel kunnen vormen van een kerstpakket.

De prijs van onze badspullen met opdruk kan nog verder dalen als u grotere aantallen bestelt. Als u een artikel selecteert, ziet u bij welke aantallen welke prijs geldt. U kunt hier ook de kleur kiezen, specificeren of u een bedrukking wilt en een bestand met deze bedrukking uploaden. Deze werkwijze van Degroeneartikelenshop zorgt ervoor dat u gemakkelijk relatiegeschenken kunt bestellen.

Voor speciale wensen, neem contact op

Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam laten verweven in bad textiel? Bij Degroeneartikelenshop is veel mogelijk. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken. De kans is groot dat wij uw wensen kunnen verwezenlijken tegen een gunstige prijs. Bekijk ook ons keuken- en badtextiel en de overige producten in onze categorie Home & Living.