• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groen spaarvarken

2 Items

Aflopend sorteren

2 Items

Aflopend sorteren

Groen spaarvarken

U bent op zoek naar een goedkoop en mooi geschenk voor uw zakenrelaties? Denkt u toevallig aan een de term ‘’sparen’’, dan is een spaarvarken waarschijnlijk het eerste dat bij u opkomt. Wilt u dit weggeven als relatiegeschenk? Dan zit u bij ons goed! Wij bieden spaarvarkens en spaarpotten aan in alle soorten en maten. Uiteraard zijn ze onbedrukt bij ons te bestellen. Maar mocht u iets extra’s willen toevoegen, dan kunt u uw spaarvarken natuurlijk ook laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. In overleg, is veel bij ons mogelijk.

Betaalbaar

Een spaarpot is een betaalbaar product en heeft tegelijkertijd een grote impact wat betreft de naamsbekendheid van uw bedrijf. Het is een nuttig geschenk dat mensen hun hele leven lang kunnen gebruiken. Het is niet enkel geschikt voor kinderen, ook volwassenen sparen natuurlijk voor vakanties of een mooie auto en gebruiken hier vaak een spaarpot voor. U vangt hier dus 2 vliegen in één klap mee.

Bedrukken

Naast vele andere mogelijkheden, is het bedrukken van een spaarvarken veruit het meest populair. Wilt u een spaarvarken met naam of logo? Uw logo of tekst levert u dan heel eenvoudig aan middels het uploaden van een bestand naar onze server. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale proefdruk, gaan wij direct voor u aan de slag. De spaarvarkens bestelt u  heel gemakkelijk bij degroeneartikelenshop. U kunt tijdens het bestellen kiezen tussen de kleur groen en gips, zodat u het zelf kunt verven.