• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene Anti-stress items

4 Items

Aflopend sorteren

De Groene Anti-stress items

De groene Anti stress items  kunnen een leuk cadeautje zijn voor een ander of voor u zelf. Ook wordt het gebruikt ter promotie voor een bedrijf. Het is bijvoorbeeld leuk als u een anti stress item laat bedrukken met een tekst of logo. Bij degroeneartikelenshop.nl kunt u verschillende groene anti stress items kopen voor een lage prijs.

 

De Groene Stressballen

Een groene anti stressbal is met een gemiddelde diameter van 5 tot 7 centimeter, klein en zacht. Zo’n groene anti stress balletje hoeft niet altijd in de vorm van een bal te zijn. Er zijn verschillende varianten op de standaard groene stressbal. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

-       een groene anti stress Hashtag

-       een groene anti stress dobbelsteen

-       een groen anti stress poppetje

-       een groene anti stress wereldbol

-       een groen anti stress vierkant

 

Het groene anti stress item is makkelijk om mee te spelen en ligt lekker in de hand. Ermee gooien, rollen of knijpen is het voornaamste van de groene anti stress items. Tegen de stress of spanning natuurlijk, maar ook zelfs om je hand- en armspieren te trainen. De groene anti stress items worden ook gebruikt voor bijvoorbeeld therapie. Zo worden ze gebruikt om de klachten van bijvoorbeeld RSI/CANS te verminderen en te voorkomen.

 De groene anti stress artikelen worden van vele soorten materialen gemaakt, bijvoorbeeld gel of schuimrubber. Elk groen anti stress artikel voelt weer anders. Dit komt door de dikte van het materiaal en de samenstelling ervan. Over het algemeen worden de groene stress items gebruikt als relatiegeschenk. Maar ook als promotieartikel, denk hierbij aan een bedrukking op het groene anti stress item. Dit alles is mogelijk bij Degroeneartikelenshop.

 

De Groene Anti stress artikelen

 Degroeneartikelenshop heeft een aanbod met veel verschillende groene anti stress artikelen.

Is het niet leuk om in plaats van de standaard groene anti stressbal bijvoorbeeld, een groene anti stress Hashtag, groene anti stress dobbelsteen, groene anti stress wereldbol, of een groen anti stress vierkant te nemen. Vele van deze artikelen zijn te bedrukken met uw logo of tekst. Dit kunt u dan bijvoorbeeld weggeven of als cadeau doen. Zo’n groene anti stress item is natuurlijk ook voor uzelf een leuke aankoop. Even heerlijk ontspannen als u zich gestrest voelt. Of als u gewoon even uw armspieren wilt trainen. Het groene anti stress item past makkelijk in uw tas, hierdoor is bijna overal te gebruiken en makkelijk mee te nemen voor onderweg.

 

Anti stress items degroeneartikelenshop.nl

Als u uw groene anti stress items wilt laten bedrukken, dan kan dat natuurlijk ook bij de groeneartikelenshop. U kunt dan een bestand met het logo of de tekst uploaden bij het bestellen, of zelfs naar ons toe mailen via info@groeneartikelen.nl. Binnen 1 à 2 dagen ontvangt u een digitale drukproef van uw groene anti stress item. Zo kunt u kijken of het naar uw wens bedrukt is. Na betaling van de factuur, duurt het 8 tot 10 werkdagen totdat het bij u geleverd is. Onbedrukt is de levertijd van een groen anti stress item, 2 tot 3 werkdagen. Wij streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk bij u te hebben bezorgd. U mag natuurlijk altijd contact opnemen met degroeneartikelenshop.nl als u vragen heeft.