• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Op zoek naar duurzame relatiegeschenken? Bekijk dan eens onze volgende categorieën. Deze staan vol met duurzame producten die wij onbedrukt per 10 verkopen maar ook kunnen bedrukken met uw logo of ontwerp. Laat zien dat u voor duurzaam gaat en maak de overstap naar duurzame relatiegeschenken. Van duurzame notitieboeken tot aan duurzame pennen, het is bij ons te verkrijgen en te bedrukken! Samen helpen we de natuur een handje.

Eco, duurzaam, en groene artikelen

Je hoort er tegenwoordig vaak over: Eco, Duurzaam, Groen, bedrijven zijn er constant mee bezig, veranderen, gaan mee met de tijd.
Hier bij degroeneartikelenshop doen wij hetzelfde. Wij gaan mee met de tijd en kleuren helemaal groen.
De producten die hierbij horen moeten op een milieuvriendelijke en maatschappelijk groene verantwoorde manier zijn geproduceerd.


Wij van degroeneartikelenshop hebben een groot assortiment aan groene Eco/duurzame producten en cadeaus verkrijgbaar.
Groene Eco artikelen die gemaakt zijn van gerecyclede materialen zoals plastic, kleding en papier. Denk hierbij aan groene ecologische keycords en bureausets.

Duurzaam en Verantwoord ondernemen

Degroeneartikelenshop draagt bij aan de maatschappij door onderdeel te zijn van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Wij als ambassadeurs hiervan houden hier dan ook rekening mee. Milieuvriendelijk geproduceerde artikelen zoals onze Eco artikelen
zorgen ervoor dat het milieu leefbaar blijft voor iedereen, nu en in de toekomst.
Wij van degroeneartikelenshop vinden het belangrijk om hier ook een bijdrage in te leveren door dus duurzame en Eco producten te verkopen.


U als bedrijf of particulier kan hier ook aan meedoen door dus een duurzaam Eco artikel cadeau te geven aan uw relaties.
Hierdoor helpt u ook mee het milieu leefbaar te houden en een belangrijk signaal af te geven naar uw omgeving.
Ook toont u dan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van u en uw bedrijf aan.

De Eco webshop van het internet

Stop! Zoek niet verder! Hier bij degroeneartikelenshop hebben wij een breed scala aan groene Eco producten ‘in de etalage staan’.
De zoektocht naar een passend cadeau wordt bij ons een makkelijke opdracht, door het brede productaanbod van duurzame groene Eco geschenken.

Door de goede kwaliteit van de duurzame groene producten bij ons in degroeneartikelenshop onderscheiden onze producten zich van de rest.
Duurzame producten die op twee manieren worden gekoppeld aan functionaliteit en milieuvriendelijkheid. Dat is toch geweldig?

Populaire Eco en duurzame artikelen kopen

Zoveel keuze, zoveel mogelijkheden hier bij degroeneartikelenshop! Al uw duurzame en ecologisch groene artikelen die te verkrijgen zijn.
Bent u op zoek naar groene balpennen, groene rugtassen of groene bureausets? Dan bent u bij degroeneartikelenshop aan het goede adres.

Onze groene Eco biologische balpennen worden geheel uit gerecyclede materialen geproduceerd, en zelfs verpakt in gerecycled materiaal.
Hierdoor bent u verzekerd van een Duurzaam groen Eco geschenk wat u weg geeft.
Binnen elke mogelijke productgroep heeft degroeneartikelenshop passende en duurzame groene cadeaus.
Wilt u meer weten over onze groene relatiegeschenken of mist u een artikel in ons duurzame productaanbod?

Laat het ons dan weten via 074 – 76 00 490 of stuur een mailtje naar info@groeneartikelen.nl