• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

ECO Keycords/Lanyards

6 Items

Aflopend sorteren

Eco Keycords en Eco Lanyards

Er is tegenwoordig veel keuze als het gaat om keycords en lanyards.
Degroeneartikelenshop heeft nu iets nieuws namelijk Eco Keycords en Lanyards.

Deze ECO Keycords en Lanyards zijn gemaakt van Bamboe of gerecycled plastic.
Zo bent u bewust al uw steentje aan het bijdragen voor het milieu.
Ook heeft u hierdoor de mogelijkheid om uw klanten te laten zien dat u hier ook mee bezig bent. Kies daarom voor de ECO Keycords en ECO Lanyards van Degroeneartikelenshop!
De mileiubewuste keycords en lanyards worden steed mer ingezet tijdens beurzen en evenementen.

Eco Keycords en Eco Lanyards in verschillende materialen

Het assortiment aan eco keycords en lanyards wordt steeds breder. De Keycords worden al uit verschillende materialen gemaakt. Zo zijn de milieubewuste lanyards al te verkrijgen in de materialen rPET (gerecycled plastic) en Bamboe. In de toekmost zullen daar nog meer materialen bijkomen die duurzaam zijn.

Eco Keycords en Eco Lanyards in verschillende kleuren 


Naast dat er in de toekomst meer duurzame materialen bij zullen komen, waaruit een lanyard wordt vervaardigd, zullen ze ook leverbaar worden in verschillende kleuren. De Rpet lanyards zijn leverbaar in het lichtblauw, wit en zwart. En zijn de Niltons bamboe lanyards bijvoorbeeld leverbaar in het kobalt blauw, zwart, wit, rood en marineblauw.
Of kies voor de Julian Bamboe lanyard met veiligheidssluiting. Deze is leverbaar in de kleuren zwart, groen, rood, navy en wit.

Mocht u nog vragen over milieuvriendelijke groene artikelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 074 - 76 00 490 en staan u graag te woord.