• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene stylus pennen

7 Items

Aflopend sorteren

Groene stylus pennen

U kunt bij degroeneartikelenshop voor heel veel verschillende soorten pennen terecht. De tijden veranderen en degroeneartikelenshop verandert uiteraard mee. In de zaken- en privé wereld worden tegenwoordig de aantekeningen digitaal gemaakt. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van pen of papier.

De normale inkt pennen worden dus vervangen door stylus pennen. Een stylus pen is een penvormig hulpstuk waarmee u de tablet kunt bedienen. Dit is een ideaal relatiegeschenk als u wilt gaan voor het maximale eindresultaat!

Digitale wereld

Tegenwoordig zien we een verschuiving naar de digitale wereld. Steeds meer mensen maken boodschappenlijstjes digitaal, maken digitaal hun notities en houden digitaal een agenda bij. De normale pennen worden daardoor steeds minder gebruikt. Toch blijft er een tweedeling bestaan, met aan de ene kant de mensen die alles digitaal doen en aan de andere kant de mensen die nog wel werken met pen en papier. Wanneer u beide groepen wilt bereiken met uw stylus pennen kunt u daarom ook kiezen voor 2-in-1 stylus pennen. Deze pennen bevatten zowel een touch tip als een schrijfgedeelte. Effectief voor zowel de groep mensen dat digitaal werkt als de mensen die nog wel gebruik maken van pennen dus!

Pennen bedrukken

U kunt deze pennen laten bedrukken; zo hebben uw klanten altijd uw bedrijf in zicht. Ze worden steeds opnieuw in contact gebracht met uw logo of bedrijfsnaam. We hebben heel veel verschillende soorten stylus pennen, waardoor een keuze maken erg lastig kan zijn. Wij van de groeneartikelenshop willen u graag adviseren. De pennen hebben allemaal de kleur groen maar in verschillende modellen.