• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

ECO Notitieboeken

1-12 van 41

Aflopend sorteren
Pagina

ECO Notitieboeken

Notitieboeken worden tegenwoordig heel veel gebruikt in de zakenwereld, maar ook veel in het onderwijs. Het is daarom een hele goede en slimme keuze om uw notitieboek bij degroeneartikelenshop te bestellen. En te laten bedrukken met een ontwerp naar uw keuze. Zo komt uw bedrijfsnaam of logo altijd onder de aandacht tijdens meetings,  brainstormsessies of presentaties. U kunt zelf een notitieboekje samenstellen met uw eigen omslag, voorzien van logo, afbeelding, slogan of informatie. In overleg is er veel bij ons mogelijk, om u het beste eind resultaat te geven. U kunt gaan voor subtiele of juist opvallende stijl. De keuze is helemaal aan u.

We hebben verschillende vormen en maten als het gaat om notitieboeken.

Zoals onze ECO notitieboek die verkrijgbaar zijn in bruin, zwart en wit karton met ecologische uitstraling.     Of wat dacht u van een kurken documentenmap in A4 formaat met rubberen afsluitband, PU binnenzijde met insteek vak voor visitekaartjes, groot insteek vak, notitieblok en een elastieken pennen lus? Notitieboeken, notitieblokjes, memoblokjes en nog veel meer!

Bij ons kunt u al een notitieblok bestellen vanaf 0,38 cent onbedrukt.  Een notitieblok bedrukken is niet alleen betaalbaar, het is ook een product dat iedereen op zijn werk kan gebruiken. Met goede kwaliteit papier en een mooie print, zijn schrijfblokken een effectief promotiemiddel. U kunt het makkelijk uitdelen aan uw relatiegeschenken, collega’s en partners.

Schrijfblokken bedrukken is een van de beste manieren om bestaande marketingmiddelen aan te vullen.

Schrijfblokken met uw logo zorgt ervoor dat uw doelgroep altijd aantekeningen maakt met uw merk in gedachten. Met onze druktechnieken bent u er zeker van dat u slaagt bij degroeneartikelenshop.nl Deze groene artikelen zijn beter voor het milieu en dus beter voor onze volgende generatie.

Notitieblokken zijn een ideale attentie waarmee u op een eenvoudige manier reclame maakt voor uw bedrijf.

Ook ideaal op bijvoorbeeld beurzen, congressen of ook heel erg leuk voor in de goodiebag. Hiermee maakt u dus echt een perfecte indruk op uw relaties. Bij ons kunt u bedrukte  notitieboekjes bestellen vanaf 100 stuks, tenzij anders vermeld. In enkele stappen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of direct bestellen. Wij verwerken dit op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.