• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene aanstekers

1-12 van 13

Aflopend sorteren
Pagina

Groene Aanstekers

Originele giveaways zoals de groene aanstekers die zullen vrijwel altijd in de smaak vallen bij uw klanten en relaties. Of u ze nu onderdeel uitmaken van een kerstpakket, of uitdeelt bij evenementen of beurzen. Bijna iedereen kan deze goedkope groene relatiegeschenken wel gebruiken.
Het brede groene aanstekers assortiment wat DeGroeneartikelenshop u biedt, is in alle soorten en maten te verkrijgen. Denk hierbij aan:

U kunt ze natuurlijk ook bij ons laten bedrukken. Uw unieke logo of bedrijfsnaam op één van onze groene aanstekers bedrukken, ook dit doen wij goedkoop voor u.

Bedrukte groene aansteker met logo: origineel relatiegeschenk

De groene aanstekers van DeGroeneartikelenshop is een investering die zichzelf terugverdiend. Bijna iedereen die dit zal ontvangen, zal zeggen dat het een handig promotieartikel is. Je kunt namelijk van deze groene items niet genoeg in huis hebben. Ze worden gebruikt om sigaretten en sigaren mee op te steken en kaarsen aan te steken. Maar ook vaak genoeg nog op vakantie om de gaspitjes aan te zetten. Daarom heeft DeGroeneartikelenshop een groot productaanbod van vele soorten bruikbare relatiegeschenken zoals de groene aanstekers.

Een voordeel van de groene aanstekers is dat ze veelvuldig gebruikt worden voor een lange periode. Degene die deze aansteker krijgt, zal vaak uw bedrijfsnaam of logo tegenkomen op de groene aansteker, hierdoor blijft uw bedrijf Top of Mind bij uw klanten en relaties. Onze originele giveaways in onze groene aanstekershop verzekeren u hierbij ook van een zeer hoog onderscheidend vermogen.

Groene Aanstekers kopen als leuke giveaways in Nederland

DeGroeneartikelenshop kiest de relatiegeschenken speciaal uit op kwaliteit en levensduur. Bij een groene bedrukte aansteker geldt namelijk dat de communicatiewaarde alleen optimaal wordt benut als deze niet vroegtijdig defect raakt. Zo zorgen wij dat uw klanten nog maanden met uw reclame in contact komen.

De groene promotionele artikelen in onze webshop verschillen qua prijs, de kwaliteit is in alle gevallen voldoende om te dienen als duurzaam en origineel groen relatiegeschenk.

De luxe groene aanstekers zullen natuurlijk minder snel kapot gaan dan de groene wegwerp aanstekers. Als giveaway kunt u de wegwerpaanstekers dan ook goed cadeau geven omdat deze zo goedkoop zijn.

Goedkoop Groene Aanstekers bedrukken? Kies voor DeGroeneartikelenshop!

Bedrukte groene aanstekers met logo hebben veel meer communicatiekracht voor uw onderneming dan onbedrukte groene aanstekers. Wij adviseren u dan ook altijd te kiezen voor een bedrukte aansteker als cadeau voor een klant, werknemer of zakenrelatie. Relatiegeschenken met opdruk onderscheiden zich van onbedrukte giveaways en bieden vrijwel louter voordelen.

Bent u overtuigd en wilt groene aanstekers met opdruk bestellen? De mogelijkheden bij DeGroeneartikelenshop zijn werkelijk eindeloos. Wij kunnen relatiegeschenken zoals groene aanstekers bedrukken met uw logo of in uw unieke huisstijl. Zo kunt u uw promotieartikelen geheel naar eigen wens samenstellen. Uiteraard is dit veel effectiever dan een onbedrukt reclamemiddel.

Van goedkope relatiegeschenken tot luxe giveaways

DeGroeneartikelenshop is de ultieme aansteker shop in Nederland als u op zoek bent naar leuke relatiegeschenken en originele giveaways. U vindt vele artikelen bij ons in de groeneartikelenshop zoals eten, drinken, groene doming, groene keycords, groene sleutelhangers, groene lanyards, en diverse groene OP=OP artikelen.

Onze lage prijzen zorgen ervoor dat er altijd iets voor u tussen zit bij al onze groene promotieartikelen, en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Contact

Heeft u specifiek iets in gedachten en kunt u dit niet vinden?
Stuur ons dan een mail, een chatbericht, een whatsapp of bel ons!
Bij elke aanvraag bent u natuurlijk verzekerd van snelle levertijden en gunstige bestelvoorwaarden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 074 – 76 00 490 en u kunt ons mailen op: info@groeneartikelen.nl.