• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Kaarthouders en badgehouders

Badgehouders en kaarthouders zijn essentiële accessoires voor evenementen, conferenties en andere gelegenheden waar identificatie en toegangscontrole belangrijk zijn. Deze handige hulpmiddelen maken het gemakkelijk om badges, ID-kaarten en andere documenten veilig en zichtbaar te dragen.

2 Items

Aflopend sorteren

Badgehouders zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Er zijn eenvoudige plastic hoesjes met een clip of speld voor bevestiging aan kleding, maar er zijn ook meer geavanceerde opties zoals houders met een lanyard of een retractable reel. Dit maakt het dragen van badges comfortabel en praktisch, zodat ze altijd binnen handbereik zijn.

Kaarthouders zijn vergelijkbaar met badgehouders, maar zijn specifiek ontworpen voor het beschermen van ID-kaarten, creditcards en andere belangrijke documenten. Ze zijn meestal gemaakt van duurzaam materiaal zoals leer of kunststof en hebben vakjes en sleuven om kaarten georganiseerd te houden. Hierdoor zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik, zowel op kantoor als onderweg.

Naast het bieden van bescherming en gemak, kunnen badgehouders en kaarthouders ook worden aangepast met logo's, namen of andere branding-elementen. Dit voegt een professionele uitstraling toe aan evenementen en helpt bij het versterken van de merkidentiteit.

Kortom, badgehouders en kaarthouders zijn praktische en veelzijdige accessoires die de veiligheid en efficiëntie bevorderen. Of je nu een evenement organiseert of gewoon je ID-kaart wilt beschermen, deze houders zijn een must-have voor iedereen die waarde hecht aan functionaliteit en stijl.