• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene regenponcho's

5 Items

Aflopend sorteren

Groene regenponcho

Een plotselinge stortbui kan uw dag goed verpesten, De regenponcho is dan een ideale oplossing. Deze is handig voor op de fiets, maar ook bij het wandelen of een buitenactiviteit. Een regenponcho is makkelijk mee te nemen, snel aan te trekken en ook weer op te bergen. Zo blijft u in ieder geval droog mocht het weer niet goed zijn. Een regenponcho kopen? Degroeneartikelenshop heeft het voor u! Wilt u uw regenponcho bedrukt hebben? Dat kan, u kunt uw regenponcho bedrukken bij Degroeneartikelenshop.nl. Een snelle en makkelijke manier van promotie maken!

Beschermd tegen regen

Het is algemeen bekend bij iedere Nederlander dat het vaak regent in ons koude kikkerlandje. Vooral onverwachte regenbuien is waar we vaak mee te maken krijgen. Niemand vindt het natuurlijk prettig om natgeregend te worden onderweg of tijdens een gezellig dagje weg. Echter heeft niet iedereen altijd een tas of fietstassen bij zich om een paraplu in mee te kunnen nemen. Ook is het tijdens een dagje uit, op de fiets of tijdens een lange wandeling, is het niet prettig om continu een paraplu vast te moeten houden.

En tegen de tijd dat u uw regenkleding aangetrokken heeft, bent u waarschijnlijk al doorweekt. Daarom is de regenponcho de ideale oplossing. Het is zo op te vouwen dat het in uw jaszak past en het is snel aan te trekken. Het kan zelfs meegenomen worden aan een sleutelhanger. Vast te maken aan uw sleutel of broek. Makkelijker kan niet!

Mocht een regenponcho nu niet voldoende zijn tijdens het slechte weer. Dan kunt u natuurlijk altijd nog een kijkje nemen bij onze jassen of paraplu´s categorie.