• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene Keycords / Lanyards

Groene Keycords / Groene Lanyards

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen groene Keycords en groene Lanyards. Het antwoord is simpel. Er is geen verschil, want het zijn twee verschillende termen voor hetzelfde product: een neklint. Goedkope groene Keycords en groene Lanyards zijn leuke relatiegeschenken die altijd bruikbaar zijn in een zakelijke omgeving. Zo zijn groene Lanyards met logo bijvoorbeeld handig op kantoor, maar ook op een beurs, feest of ander evenement in Nederland.

U kunt ook groene keycords en groene lanyards in een klein aantal afnemen. Dit kan allemaal bij degroeneartikelenshop. Ons brede assortiment van groene keycords en groene gepersonaliseerde neklinten, die wij zowel bedrukt als onbedrukt aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Leuke groene Keycords met naam kopen als originele giveaways

De groene keycords en groene lanyards met logo zijn goedkope relatiegeschenken, maar zeer effectief om uw merk of bedrijf te promoten. Het neklint wordt constant gedragen op het liochaam, waardoor iedereen constant in contact komt met uw communicatie-uiting.

Vergeleken met andere groene relatiegeschenken met logo is dit een groot voordeel. De groene neklinten met opdruk zorgen ervoor dat u verzekerd bent van onderscheidend vermogen in een zakelijke omgeving. Daardoor biedt dit veel communicatiewaarde voor de prijs van de groene keycords en groene lanyards. Als u dus op zoek bent naar de ultieme giveaways voor bijvoorbeeld een beurs in Nederland? Dan zijn de groene keycords en groene lanyards een goede keuze om te laten bedrukken.

Neklint kopen: het ultieme relatiegeschenk met opdruk

Wij bij degroeneartikelenshop vinden de kwaliteit van onze relatiegeschenken van het grootste belang. Wij vinden dat u zo lang mogelijk moet kunnen genieten van de voordelen van uw originele giveaway. Daarom doorlopen onze groene promotieartikelen een zorgvuldig selectieproces. Zo garanderen wij dat uw relatiegeschenk zoals een groene keycord met naam zijn geld meer dan waard is.

Zelfs onze meest goedkope relatiegeschenken zijn dan ook van een prima kwaliteit. Dit is ook nodig, want een groen neklint met logo is het visitekaartje van uw bedrijf. Heeft u belang bij een voordelig tarief? Kies dan voor deze goedkope keycord met veiligheidssluiting, leverbaar in 12 kleuren. Zoekt u een groen neklint met meer luxe? Dan is deze groene Lanyard met buckle een uitstekende optie.

Groene Lanyards met logo bestellen, zowel in grote en kleine oplage als per stuk

Gepersonaliseerde neklinten hebben uiteraard meer uitstraling dan groene Lanyards die onbedrukt zijn. Toch zijn beide soorten groene Keycords bruikbaar in verschillende situaties. Bij Degroeneartikelenshop kunnen wij bedrukte groene Keycords over het algemeen van harte aanbevelen, omdat deze vrijwel geen nadelen hebben ten opzichte van neklinten zonder opdruk.

Heeft u liever uw groene Keycords onbedrukt? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In onze webwinkel vindt u niet alleen een grote collectie gepersonaliseerde neklinten, maar ook goedkope groene Lanyards die onbedrukt zijn. U kunt kiezen uit talloze kleuren, soorten en formaten. Zo hebben wij zelfs duurzame groene Keycords die het milieu nauwelijks belasten.

Andere goedkope relatiegeschenken bij Degroeneartikelenshop

Als u dus op zoek bent naar leuke giveaways zoals de bedrukte groene lanyards, dan is degroeneartikelenshop uw ideale webshop. Wij bieden u natuurlijk nog vele andere goedkope promotieartikelen aan, zoals groene sleutelhangers, groene aanstekers, en zeer veel voordelige groene OP=OP artikelen.

Bij ons kunt u rekenen op zeer gunstige tarieven en uitstekende leveringsvoorwaarden. Als u meer wilt weten over bepaalde relatiegeschenken of als u contact op wilt nemen met de groeneartikelenshop voor een vrijblijvende offerte?
U kunt ons bereiken via de mail op info@groeneartikelen.nl of telefonisch op 074-76 00 492