• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Direct offerte in de mail
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Groene flessenopeners

7 Items

Aflopend sorteren

7 Items

Aflopend sorteren

Groene flesopeners

Bij degroeneartikelenshop hebben wij ook een ruime categorie aan groene flessenopeners. Van kunststof flessenopeners tot aluminium flessenopeners. Bedrukte flessenopeners zijn een leuke en goedkope relatiegeschenk om weg te geven. Flessenopeners worden vaker gebruikt dan u zou denken; bijvoorbeeld op feestjes en andere partijen.

Het voordeel van een flessenopener is dat het op feestjes en verjaardagen van hand tot hand gaan dus iedereen ziet uw logo. U kunt ervoor kiezen om naast uw logo ook uw adresgegevens en websiteadres er duidelijk bij op te drukken. Een gepersonaliseerde flessenopener is een ideaal cadeau voor iemand die wel een biertje lust.

Bedrukken

U kunt een standaard fles bedrukken met uw logo, maar we hebben nog veel meer keuze. Zo hebben wij diverse flesopeners die aan een sleutelbos bevestigd kunnen worden. Welke flesopener u ook kiest, wij kunnen de flesopener bedrukken met een door u aangeleverde bedrukking. Zo blijven uw klanten ook in hun vrije tijd aan u denken.

Voor alle producten van degroeneartikelenshop geldt dat hoe meer exemplaren u van een bepaald product besteld, hoe voordeliger u in verhouding uit bent. Degroeneartikelenshop is uw adres voor elk relatiegeschenk dat u zoekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of plaats direct een bestelling.