• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Keycords, lanyards en neklinten

Keycords, lanyards en neklinten zijn veelgebruikte accessoires die handig kunnen zijn in verschillende situaties. Keycords, ook wel bekend als sleutelkoorden, zijn lange koorden of bandjes die vaak rond de nek worden gedragen en waar sleutels of andere kleine voorwerpen aan kunnen worden bevestigd. Deze keycords zorgen ervoor dat belangrijke items altijd binnen handbereik zijn en niet snel zoekraken.

1-12 van 13

Aflopend sorteren
Pagina

Lanyards zijn vergelijkbaar met keycords, maar ze hebben meestal een bredere band en worden vaak gebruikt om identiteitskaarten, badges of bedrijfspassen aan te bevestigen. Ze zijn populair bij evenementen, conferenties en festivals, waar ze helpen bij het identificeren van deelnemers en het creëren van een gevoel van eenheid.

Neklinten, ook wel bekend als veiligheidskoorden, worden vaak gebruikt in industriële omgevingen waar veiligheid van cruciaal belang is. Deze linten worden rond de nek gedragen en zijn ontworpen om te breken of los te schieten als er te veel druk op wordt uitgeoefend, waardoor verstrikking of wurging wordt voorkomen.

Gerecyclede lanyards (RPET)

Gerecyclede lanyards (RPET) zijn een milieuvriendelijke optie voor degenen die zich bezighouden met duurzaamheid. Deze lanyards worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen en dragen bij aan het verminderen van plastic afval. Ze zijn net zo stevig en betrouwbaar als traditionele lanyards, maar met het extra voordeel dat ze een positieve impact hebben op het milieu.

In sommige gevallen worden keycords en lanyards zelfs gebruikt als modeaccessoires. Met verschillende kleuren, patronen en materialen kunnen ze worden afgestemd op de persoonlijke stijl en voorkeuren van mensen. Dit maakt ze niet alleen handig, maar ook trendy en modieus.

Keycords van bamboe

Keycords van bamboe zijn een opkomende trend in duurzaamheid en eco-mode. Bamboe is een snelgroeiende plant die weinig water nodig heeft en geen pesticiden vereist, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor keycords. Deze bamboe keycords hebben een natuurlijke uitstraling en voelen zacht aan op de huid. Ze zijn ook sterk en duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Naast bamboe keycords zijn er ook keycords verkrijgbaar met speciale functies. Denk bijvoorbeeld aan keycords met een ingebouwde USB-kabel, zodat je altijd een oplaadkabel bij de hand hebt. Of keycords met een geïntegreerde flesopener, waardoor ze niet alleen praktisch zijn voor het dragen van sleutels, maar ook handig zijn op feestjes of tijdens het kamperen.

Wat betreft lanyards, er zijn ook varianten die enkele extra functionaliteiten bieden. Zo zijn er lanyards met een ingebouwde telefoonhouder, zodat je je handen vrij kunt houden terwijl je je telefoon bij de hand hebt. Er zijn ook lanyards met een veiligheidsmechanisme, zoals een trekkoord dat automatisch loskomt in geval van nood. Deze extra functies maken lanyards nog veelzijdiger en nuttiger in verschillende situaties.

Al met al zijn keycords, lanyards en neklinten niet alleen praktische accessoires, maar ook veelzijdige items die kunnen worden aangepast aan persoonlijke behoeften en stijlvoorkeuren. Of het nu gaat om het organiseren van sleutels, het dragen van identiteitskaarten of het bevorderen van veiligheid, er is een breed scala aan opties beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen.

Lanyards met veiligheidssluiting

Lanyards met veiligheidssluiting zijn een belangrijk aspect van keycords en lanyards, vooral in situaties waar veiligheid een prioriteit is. Deze sluitingen zijn ontworpen om snel los te komen als er te veel druk op wordt uitgeoefend, waardoor verstikkingsgevaar wordt geminimaliseerd. Ze worden vaak gebruikt in omgevingen zoals scholen, ziekenhuizen en fabrieken, waar het essentieel is om de kans op ongelukken te verminderen.De veiligheidssluitingen kunnen verschillende vormen aannemen, zoals een klittenbandsluiting, een breakaway-sluiting of een quick-release sluiting. Klittenbandsluitingen maken het gemakkelijk om de lanyards snel los te maken, terwijl breakaway-sluitingen automatisch openen als er druk op wordt uitgeoefend. Quick-release sluitingen daarentegen stellen gebruikers in staat om de lanyard snel los te maken in geval van nood.Daarnaast kunnen lanyards met veiligheidssluiting ook voorzien zijn van extra functies, zoals een ingebouwde sleutelhanger of een badgehouder. Dit maakt ze nog handiger en functioneler in verschillende situaties.Wat de toekomst betreft, blijven keycords, lanyards en neklinten zich ontwikkelen om aan de steeds veranderende behoeften van mensen te voldoen. Er worden innovatieve materialen en ontwerpen gebruikt om duurzaamheid, comfort en stijl te verbeteren. Of het nu gaat om het dragen van persoonlijke items, het identificeren van medewerkers of het waarborgen van de veiligheid, deze accessoires blijven een belangrijke rol spelen in verschillende omgevingen en situaties.

Lanyards in verschillende breedtes beschikbaar

Lanyards in verschillende breedtes zijn beschikbaar om aan diverse voorkeuren en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een smalle lanyard voor een subtiele en discrete uitstraling, of juist een brede lanyard voor extra stevigheid en zichtbaarheid, er is altijd een geschikte optie beschikbaar.

Smalle lanyards, met een breedte van ongeveer 1 centimeter, zijn ideaal voor situaties waarin subtiliteit gewenst is. Ze zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, waardoor ze perfect zijn voor evenementen zoals conferenties en beurzen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden gepersonaliseerd met logo's of slogans, waardoor ze ook geschikt zijn voor promotionele doeleinden.

Aan de andere kant bieden brede lanyards, met een breedte van ongeveer 2 tot 2,5 centimeter, extra stevigheid en zichtbaarheid. Deze lanyards zijn ideaal voor situaties waarin duurzaamheid en veiligheid belangrijk zijn, zoals bij het dragen van zware sleutelbossen of identiteitskaarten. De bredere band zorgt ervoor dat de lanyard niet gemakkelijk uitrekt of scheurt, waardoor je gemoedsrust hebt dat je items veilig zijn.

Naast de verschillende breedtes, zijn lanyards ook verkrijgbaar in een scala aan kleuren en materialen. Van basic effen kleuren tot opvallende patronen en prints, er is voor elk wat wils. Materialen variëren van zachte stoffen zoals polyester tot duurzame en weerbestendige materialen zoals nylon.

Kortom, of je nu kiest voor een smalle lanyard voor een subtiele uitstraling of een brede lanyard voor extra stevigheid, er zijn talloze opties beschikbaar. Met hun aanpasbare breedtes, kleuren en materialen blijven lanyards een veelzijdige en praktische accessoire voor verschillende situaties.

Of je nu op zoek bent naar een handige manier om je sleutels bij je te dragen, je identiteitskaart te tonen op een evenement of de veiligheid op de werkplek te waarborgen, keycords, lanyards en neklinten zijn praktische en veelzijdige accessoires die aan al deze behoeften kunnen voldoen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en stijlen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak en behoeften. Dus waar wacht je nog op? Kies de perfecte keycord, lanyard of neklint die bij jou past!